Након изведбе једне такмичарке, Босанцу се допала њена боја гласа и сматрао је да треба да прође у други круг јер девојка има потенцијала. Он је рекао да се фино снашла у песми Индире Радић „Пожелела“, док је Цецину „Опроштајну вечеру“ могла и боље отпевати.

- Ја ћу од тебе направити звезду. Ако ништа друго, улазиш у финале и тамо ћеш врло значајно место добити. После тога ћеш добити једну добру песму, један добар народњак. Имаш да радиш по свадбама, само да пуца, а даље није нико направио концерт на тргу. Према томе, лако је причати, а тешко је направити. Ми ћемо ићи корак по корак ако те ја добијем као ментор - рекао је Босанац.

Фото: АТА имагес

 

 

Вики му је све време упадала у реч и добацивала да познати хармоникаш свима прича исто и обећава, а да се концерти праве након неколико година каријере, а не одмах по завршетку сезоне „Звезда Гранда“

Међутим, Босанац јој није остао дужан.

- Добро, Вики пева 100 година, па није још направила концерт - казао је он, због чега су „скочиле“ Цеца и Вики и демантовале га.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам концерт направила, и то не један него више. Кад сам ја концерте правила, Босанац је само свирао као позадинац на многим концертима, а ја сам била носилац тог догађаја. Имам и доказе - одговорила му је Вики.