Певач Мики Мећава својевремено је био један од најпопуларнијих народних певача. За време свог активног бављења музиком снимио је многе хитове, а касније је био учесник неких ријалити формата када је јавност додатно почела да се интересује за његов приватни живот.

Фото: В. Данилов

 

 

Давно су сви упознали његовог сина Огњена Обрадовића који се појављивао на екранима када је подржавао учешће свог оца у ријалити програмима. Тада су сви приметили његов изглед и сви су причали о његовој лепоти. Он је у међувремену био и ди-џеј, а учествовао је и у неким спотовима.

Фото: Инстаграм принтскрин/Фејсбук принтскрин/Обрадовић

 

 

Он има и ванбрачну ћерку Марију коју је бодио са колегиницом Радмилом Ђорђевић. Он је о њој причао у једном ријалитију, када се њена мајка наводно љутила због тога на њега. 

Медији су писали и да је Микијев син није знао за полусестру, која данас живи у Италији. 

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Мики је фантастичан човек, имала сам времена да га боље упознам и знам о чему говорим. Оно што се издешавало у прошлости ме не занима, онај који није грешник, нека упрти прстом на нас грешнике!!! Молим лепо... Имала сам прелепо детињство и нисам маштала ни о чему, јер сам имала све оно што је било потребно, захваљујући мојој мајци које је била и још увек је ту за мене! Мики је ушао у мој живот оног момента када сам и сама постала родитељ и схватила суштину - написала је Марија једном прилком на поменутој друштвеној мрежи.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".