Pevač Miki Mećava svojevremeno je bio jedan od najpopularnijih narodnih pevača. Za vreme svog aktivnog bavljenja muzikom snimio je mnoge hitove, a kasnije je bio učesnik nekih rijaliti formata kada je javnost dodatno počela da se interesuje za njegov privatni život.

Foto: V. Danilov

 

 

Davno su svi upoznali njegovog sina Ognjena Obradovića koji se pojavljivao na ekranima kada je podržavao učešće svog oca u rijaliti programima. Tada su svi primetili njegov izgled i svi su pričali o njegovoj lepoti. On je u međuvremenu bio i di-džej, a učestvovao je i u nekim spotovima.

Foto: Instagram printskrin/Fejsbuk printskrin/Obradović

 

 

On ima i vanbračnu ćerku Mariju koju je bodio sa koleginicom Radmilom Đorđević. On je o njoj pričao u jednom rijalitiju, kada se njena majka navodno ljutila zbog toga na njega. 

Mediji su pisali i da je Mikijev sin nije znao za polusestru, koja danas živi u Italiji. 

Foto: Instagram printskrin

 

 

- Miki je fantastičan čovek, imala sam vremena da ga bolje upoznam i znam o čemu govorim. Ono što se izdešavalo u prošlosti me ne zanima, onaj koji nije grešnik, neka uprti prstom na nas grešnike!!! Molim lepo... Imala sam prelepo detinjstvo i nisam maštala ni o čemu, jer sam imala sve ono što je bilo potrebno, zahvaljujući mojoj majci koje je bila i još uvek je tu za mene! Miki je ušao u moj život onog momenta kada sam i sama postala roditelj i shvatila suštinu - napisala je Marija jednom prilkom na pomenutoj društvenoj mreži.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".