Француска фудбалска репрезентација окупила се јуче због почетка Лиге нација која је резервисана за почетак јуна.

Једна од највећих вести у последње време је останак Килијана Мбапеа у Пари Сен Жермену. Наиме, млади француски ас одлужио је да продужи уговор с ПСЖ за бонус од 100 милиона евра уз годишњу плату од око 50 милиона. 

Фото: Танјуг/АП

 

Ова вест разочарала је навијаче Реал Мадрида широм света, јер је Мбапе у више наврата истицао да му је жеља да игра у краљевском клубу, као и да му је Кристијано Роналдо један од идола. 

Занимљива је била реакција Карима Бенземе на ову вест. Наиме, Бензема је објавио фотографију преминулог америчког репера Тупака Шакура и човека за којег се сматра да га је издао. Управо је због ове издаје популарни репер убијен пре 26 година.

Многи су овакав потез Бенземе схватили као поруку упућену управо Мбапеу, међутим фудбалер се убрзо оградио од тога. 

- Фотографија није усмерена против Мбапеа. Објавио сам је јер волим Реал Мадрид и Тупака, кога обожавам. Ако се погледа мој Инстаграм, видећете да сам објавио много Тупакових фотографија. Не бих објавио фотографију како бих послао поруку. Када бих имао некоме нешто да кажем, учинио бих то лично - рекао је недавно Бензема.

Ипак, многи су и даље сумњичави према овоме, па се са нестрпљењем ишчекивало окупљање француске репрезентације.

Упитан да прокоментарише овакав потез саиграча, Мбапе је истакао да нема шта да се коментарише и да ће на окупљању репрезентације објаснити Бенземи зашто је остао у француском клубу. 

Део окупљања репрезентативаца прошао је у поздравима и честитању Бенземи на освојеној титули у Лиги шампиона.

Фото: Танјуг/АП

 

Како се види на снимку који је објавио Француски фудбалски савез на свом Твитер профилу, исто је урадио и Мбапе. Наиме, млади Француз је свом старијем колеги честитао успех са осмехом на лицу, а пао је и пријатељски загрљај. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".