Francuska fudbalska reprezentacija okupila se juče zbog početka Lige nacija koja je rezervisana za početak juna.

Jedna od najvećih vesti u poslednje vreme je ostanak Kilijana Mbapea u Pari Sen Žermenu. Naime, mladi francuski as odlužio je da produži ugovor s PSŽ za bonus od 100 miliona evra uz godišnju platu od oko 50 miliona. 

Foto: Tanjug/AP

 

Ova vest razočarala je navijače Real Madrida širom sveta, jer je Mbape u više navrata isticao da mu je želja da igra u kraljevskom klubu, kao i da mu je Kristijano Ronaldo jedan od idola. 

Zanimljiva je bila reakcija Karima Benzeme na ovu vest. Naime, Benzema je objavio fotografiju preminulog američkog repera Tupaka Šakura i čoveka za kojeg se smatra da ga je izdao. Upravo je zbog ove izdaje popularni reper ubijen pre 26 godina.

Mnogi su ovakav potez Benzeme shvatili kao poruku upućenu upravo Mbapeu, međutim fudbaler se ubrzo ogradio od toga. 

- Fotografija nije usmerena protiv Mbapea. Objavio sam je jer volim Real Madrid i Tupaka, koga obožavam. Ako se pogleda moj Instagram, videćete da sam objavio mnogo Tupakovih fotografija. Ne bih objavio fotografiju kako bih poslao poruku. Kada bih imao nekome nešto da kažem, učinio bih to lično - rekao je nedavno Benzema.

Ipak, mnogi su i dalje sumnjičavi prema ovome, pa se sa nestrpljenjem iščekivalo okupljanje francuske reprezentacije.

Upitan da prokomentariše ovakav potez saigrača, Mbape je istakao da nema šta da se komentariše i da će na okupljanju reprezentacije objasniti Benzemi zašto je ostao u francuskom klubu. 

Deo okupljanja reprezentativaca prošao je u pozdravima i čestitanju Benzemi na osvojenoj tituli u Ligi šampiona.

Foto: Tanjug/AP

 

Kako se vidi na snimku koji je objavio Francuski fudbalski savez na svom Tviter profilu, isto je uradio i Mbape. Naime, mladi Francuz je svom starijem kolegi čestitao uspeh sa osmehom na licu, a pao je i prijateljski zagrljaj. 

BONUS VIDEO:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".