Gvozdenović je nakon rijalitija kupio čak dve nekretnine, na Vračaru i na Dedinju, a trenutno živi u nekretnini na Dedinju i to sa novom devojkom.


Naime, pevač je u ljubavnoj vezi sa anonimnom devojkom Janom koja kako izvor otkriva studira francuski jezik, a želja joj je da postane prevodilac.

- Jana još uvek studira, mlada je, želi da postane prevodilac. Dok studira, ona radi jednoj zubarskoj ordinaciji kao pomoćnik - priča izvor, pa dodaje da je Mišel okačio sliku sa njom, ali je vrlo brzo obrisao, jer ne voli da emotivni život otkriva javnosti.

- Dok su bili u Turskoj na odmoru izbačena je bila slika na kratko i skinuta, jer Mišel ne voli da pokazuje svoju privatnost previše, pa gleda da sačuva sve u tajnosti - priča izvor, pa otkriva da se pevač i Jana zabavljaju oko šest meseci.

- Mišel se zaljubio do ušiju, zabavljaju se oko 6 meseci, tako nekako, da ne slažem, ali nikada ga nisam videla takvog, odlepio je baš za njom, a i mlada je slatka je, neiskvarena, skromna, nije sa estrade, poznata, neko normalna, takva njemu i treba, zato se i zaljubio! Sad je kupio i stan na Vračaru, a pre toga jedan na Dedinju, tu sada živi sa njom - zaključuje izvor.

(Srbija danas)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".