Време да започнемо неке нове ствари. Млад Месец у астрологији указује на време када можемо се ослонити на своју вољу и јако је важна мотивација коју имамо тих дана. 

30. маја Млад Месец у знаку Близанаца доноси потпуно нову енергију, посебно за оне особе које су склоне да превише емотивно реагују. 

Фото: Профимедиа

 

Меркур који је влада овим Месецом још увек је ретроградан, то је веома отежавајућа околност посебно за све Близанце и Стрелчеве. За њих је ово веома изазован период нарочито када су у питању партнерски и пословни односи. Важно је научити се стрпљењу и сачекати својих пет минута. 

Коњукција Марса и Јупитера у знаку Овна појачава енергију у овом младом Месецу. Марс у Овну доноси јако велику одлучност посебно за све Овнове и Лавове. Они ће моћи да се докаже на пословном и друштвеном плану. 

Фото: Профимедиа

 

Јупитер у Овну и даље даје подршку свима онима који желе да спроведу велике и крупне пословне и финансијске промене. Млад Месец у Близанцима у том случају тражи од нас да будемо ментално јаки и да умемо да комуницирамо јасно и недвосмислено. 

Близанци су знак који је задужен за комуникацију и за све оно што има везе са идејама, спознајама, креирањем блиске будућности. У овом периоду долази до изражаја све оно што смо од раније планирали и маштали. Меркур у ретроградном ходу тражи од нас опрез и добро процењивање корака. Ништа не може преко ноћи. За све постоји одређено време. 

Фото: Профимедиа

 

За Рибе и Девице овај утицај Младог Месеца је неповољан јер им уноси превише немира и нестабилности. Девицама је важно да буду емотивно стабилнији него иначе, а Рибе ће осетити велико оптерећење због пословних обавеза. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".