Бик

Као и сви земљани знаци, Бик је познат по свом практичном уму и посебној тврдоглавости. Не би се могло рећи да су то посебно атрактивне карактеристике једне особе. Међутим, планета која влада овим знаком је Венера, па разумете зашто су они на листи најшармантнијих знакова. Чврсти и посебно смели Бикови су познати по својој даровитости. То су људи на које можемо да рачунамо, а одликују их оданост и лојалност. Они воле добар живот и лепе ствари, па знају како да буду лепи и шармирају својим изгледом и манирима.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Њихов планетарни владар их је обдарио даром комуникације. Близанци знају шта и како да кажу да би добили оно што желе. Такође су познати по различитим аспектима личности, али и по својој прилагодљивости. Умеју да „читају” друге, али и да се „играју” умом других да би добили оно што желе. Све што треба да знате о њима је да се њихов шарм лако претвара у игре ума.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Могли бисмо рећи да је Вага најшармантнија у целом зодијаку. Умеју да шармирају и привлаче пажњу, а овај шарм је искрен. Њихова доминантна планета је Венера, што утиче на њихов склад, стил и грациозност. Истовремено, припадају хороскопским знацима који су елоквентни, што значи да знају да саопште оно што желе да кажу. Осим тога, љубазни су и поштени, и желе да у њиховим односима доминирају смиреност и хармонија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".