Ован

Астролози тврде да су они мајстори у егоистичном понашању. Они су склони да не бирају средства да стигну до циља који су зацртали, а на том путу све мора да се врти око њих и њихових потреба. Све мора да буде баш онако како они хоће. Овнови ће увек да тврде и имају став да су само и једино они у праву и да су они ти који једно знају који је прави пут. Они не слушају никога, не подносе да им неко противречи, а пошто су независни по природи увек раде само оно што се њима свиђа.

Чак и када нешто чине за неког другог раде то само да би могли тиме да се похвале и опет себе ставе у средиште дешавања. Кад људи рођени у овом знаку Зодијака желе нешто, чине све да то и остваре, без обзира на све. Овнови су рођени лидери, због чега верују да је свет њихов и да се све треба одвијати онако како они замисле. Емпатија је за њих потпуна непознаница и никада се неће запитати како то што они чине утиче на друге.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Многи ће рећи да је невероватно да се испред Овна не налази Лав, пошто га познаваоци звезда сматрају такође једним од највећих егоцентрика. Лавови су по својој природи искрени и верни, али су склони да мисле да се свет врти око њих.

Они воле да у сваком друштву буду у центру пажње и друже се само са онима који су способни да им се диве и признају да су бољи од њих. Овај знак Зодијака има највећи его од свих и тражи сталну пажњу, па их је повремено тешко "истрпети".

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Њихова себичност не зна за границе. Они су тако егоцентрични да ако почнете с њима да разговарате о некој теми и они схвате да знате више од њих, употребиће сво своје умеће врхунског манипулатора да промене тему и причају само о ономе у чему су оно бољи и паметнији. Овај знак је толико себичан да све мора увек да буде онако како су они замислили. За разлику од Овна који је искрен и то показује отворено, Шкорпије то раде врло перфидно и прикривено.

У свом егоцентризму умеју да буду изузетно безобзирни, толико да су у стању да потпуно занемаре туђа осећања и потребе. Шкорпије вешто знају да окрену све у своју корист, па тако и да "покупе" сву пажњу када се нађу у неком окружењу.

Ако им то случајно не пође за руком, бар за конкуренцију имају Лава и Овна, наљутиће се и напустити место на коме су.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Има свој свет и гледа да одради своје обавезе, не обазирући се на друге људе. Ништа га не ремети на путу ка циљу. Ако је њему леп дан, онда је лепо време, ако није, онда ником није. Тешко прихвата сугестије и савете, сматра да је његов став најисправнији и урадиће увек онако како он мисли да је најпаметније.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".