Наравно, тачније резултате ће дати индивидуална прогноза израчуната из наталне карте оба партнера. Међутим, постоје општи фактори по којима можете утврдити да ли је та особа заиста јунак вашег романа.

Ован - Вага

Представницима радикално супротних знакова није лако да комуницирају једни с другима. На први поглед су слични, али ако копате дубље, можете наићи на непремостиве разлике. Овнови ће морати дуго и напорно да раде на себи да би разумели Вагу, али на крају може да испадне као у Криловој басни - свако ће навући ћебе на себе. Ватрени знак се никада неће прилагодити околностима Ваге.

Фото: Профимедиа

 

 

Ако се Овну нешто не свиђа, он ће то рећи отворено и директно, не бирајући праве речи, што може да повреди дипломатску Вагу. Ваздушни знак ће заузврат изнервирати Овна својом неодлучношћу и спорошћу. Вагама је тешко да доносе брзе одлуке. Вагама треба да размисле о стварима, одмере и тек онда делују, а Овнови уопште не воле да чекају. Такође, представници ових хороскопских знакова се не слажу добро са Раковима и Јарчевима.

Бик - Шкорпија

У већини случајева, односи су осуђени на неуспех између фиксних знакова. Бик и Шкорпија су слични по много чему: обоје су амбициозни, воле новац и сањају о вожњи на сопственој снежнобелој јахти. Бикови често користе своју природну привлачност: могу флертовати, што ће сигурно наљутити љубоморну Шкорпију.

Тада ће добити "одговор" у виду емоционалних излива. А Бикови, познаваоци духовне удобности, дефинитивно нису спремни за свађе и сукобе. Такође, представници ових знакова зодијака се не слажу добро са Лавом и Водолијом.

Рак - Јарац

Ракови су рањива и емотивна бића. Они могу да позову своју другу половину 10 пута дневно само да кажу колико их воле. Многи би били срећни да буду обавијени бригом и пажњом Ракова, али не и Јарчеви, који имају све по плану.

Фото: Профимедиа

 

 

Представници елемента земље јасно чувају личне границе. Такође, представници ових знакова зодијака се не слажу добро са Овном и Вагом.

Близанци - Стрелац

Променљиви знаци се прилагођавају свим променама и околностима, али одвојено. У тандему, ово двоје се претварају у темпирану бомбу. Близанце и Стрелца спаја чињеница да су обоје немирни и отворени за било какве авантуре.

Али ваздушни знак често делује спонтано, што може да дебалансира Стрелца, који је навикао да на све мисли унапред. Поред тога, Близанци су двојни знак, а у неким тренуцима његови представници могу да варају. Стрелчеви, с друге стране, не перципирају лаж и не воле неправду. Такође, представници ових знакова зодијака се не слажу добро са Девицом и Рибама.

Лав - Водолија

Лавови више воле да живе на "високој нози" и не пропуштају прилику да истакну свој статус. Краљ животиња жели да се осећа као вођа и у великој мери зависи од јавног мњења. Водолија, пак, одбацује сваки друштвени оквир и не придаје велики значај материјалним стварима.

Ваздушни знак може драматично да офарба косу у јарко розе, да обуче старе фармерке - што Лав никада неће подржати, јер му је важно да "одржи ниво". Водолији неће бити лако да се помири са конзервативизмом Лава. Такође, представници ових знакова зодијака се не слажу добро са Биком и Шкорпијом.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица - Рибе

Економичној Девици неће бити лако да се носи са сањивим и понекад инфантилним Рибама. Већина сукоба у овим односима ће се вртети око финансија. Девица, која има разборитост и практичност, вероватно ће бити огорчена неозбиљним ставом Риба према заједнички стеченој имовини. Подводном становнику ништа не кошта да од последњег новца купи селективни парфем, док Девица вредно штеди и планира сваку већу куповину.

Рибе ће, с друге стране, имати потешкоћа да успоставе емоционалну везу са земљаним знаком који ретко показује осећања. Такође, представници ових знакова зодијака се не слажу добро са Близанцима и Стрелцем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".