Vreme da započnemo neke nove stvari. Mlad Mesec u astrologiji ukazuje na vreme kada možemo se osloniti na svoju volju i jako je važna motivacija koju imamo tih dana. 

30. maja Mlad Mesec u znaku Blizanaca donosi potpuno novu energiju, posebno za one osobe koje su sklone da previše emotivno reaguju. 

Foto: Profimedia

 

Merkur koji je vlada ovim Mesecom još uvek je retrogradan, to je veoma otežavajuća okolnost posebno za sve Blizance i Strelčeve. Za njih je ovo veoma izazovan period naročito kada su u pitanju partnerski i poslovni odnosi. Važno je naučiti se strpljenju i sačekati svojih pet minuta. 

Konjukcija Marsa i Jupitera u znaku Ovna pojačava energiju u ovom mladom Mesecu. Mars u Ovnu donosi jako veliku odlučnost posebno za sve Ovnove i Lavove. Oni će moći da se dokaže na poslovnom i društvenom planu. 

Foto: Profimedia

 

Jupiter u Ovnu i dalje daje podršku svima onima koji žele da sprovedu velike i krupne poslovne i finansijske promene. Mlad Mesec u Blizancima u tom slučaju traži od nas da budemo mentalno jaki i da umemo da komuniciramo jasno i nedvosmisleno. 

Blizanci su znak koji je zadužen za komunikaciju i za sve ono što ima veze sa idejama, spoznajama, kreiranjem bliske budućnosti. U ovom periodu dolazi do izražaja sve ono što smo od ranije planirali i maštali. Merkur u retrogradnom hodu traži od nas oprez i dobro procenjivanje koraka. Ništa ne može preko noći. Za sve postoji određeno vreme. 

Foto: Profimedia

 

Za Ribe i Device ovaj uticaj Mladog Meseca je nepovoljan jer im unosi previše nemira i nestabilnosti. Devicama je važno da budu emotivno stabilniji nego inače, a Ribe će osetiti veliko opterećenje zbog poslovnih obaveza. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".