Црни новчаник

Ако желите да привучете новац у свој живот, можда треба да размислите о томе да набавите новчаник у црној боји.

Црна је најчешћа боја новчаника, а уколико и ви имате један такав – нисте погрешили. Црна боја симболизује богатство и просперитет. Ако желите да напредујете у каријери или приватном бизнису, одаберите новчаник у црној боји.

Фото: Профимедиа

Црвена

Ова боја је од давнина позната по томе што привлачи богатство и обиље. Врло брзо неутралише негативну енергију, а власнику доноси обиље и стабилност у финансијама.

Црвена боја је симбол ватре. Ако имате црвени новчаник, може се десити да ћете симболично “спалити своју срећу” када је реч о новцу. Неки, пак, тврде да им црвена боја доноси срећу. Ако сте у неком периоду живота имали црвени новчаник и били задовољни финансијским стањем, набавите још један – можда вам се опет посрећи.

Фото: Профимедиа

 

Смеђа

Ова боја доноси богатство и најчешћа је међу новчаницима, па њој треба да се окренете ако желите да увећате уштеђевину. Такође, ако сте склони неодговорном трошењу, ова боја може да вас обузда да неконтролисано купујете.

Фото: Профимедиа

 

Плава

Плава боја симболује воду, па тако и новчаници у овој боји сугеришу да ће ваш новац “отплутати”. Избегавајте новчанике ове боје.

Розе

Розе има јаку симболику у љубави, али не и у богатству. Ако желите да увећате своје богатство, клоните се новчаника у ружичастим нијансанам – мамиће вас да стално трошите.

Зелена

Зелена боја обично представља живот и раст. Ако уредно поређате новац у зелени новчаник, можете да се надате увећању прихода. Такође, према Фенг шуи учењу, не би требало у новчанику да држите неплаћене рачуне јер тиме привлачите губитак на пољу финансија.

Фото: Профимедиа

 

Жута

Жута боја може да привуче новац који ћете брзо потрошити, али и брзо зарадити. Бирајте новчаник у боји сенфа или пастелно жути новчаник да би новац “циркулисао”. Сенф жута ће вам помоћи да уштедите новац, апастелна ће вам донети више среће у преговорима око плате.

Љубичаста

Љубичаста је слична розе боји и представља љубав. Највише погодује девојкама које су у потрази за партнером. Међутим, неће вам помоћи у потрази за богатством.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".