Пре две године, наша певачица и турски певач ставили су и званично тачку на свој десетогодишњи брак током којег су добили синове Јамана и Јавуза, а пар је тада продао заједничку вилу у Истанбулу.

Емина је потом пазарила себи нови дом, а од тада је тек с времена на време на друштвеним мрежама објављивала фотографије настале у модерно опремљеној кући у којој ужива са синовима. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Како видимо на фотографијама, Емининим домом царују бела боја и, уопште, светли тонови - светлије нијансе сиве и беж боје. Највећи број украса попут ваза и фигурина и ногари намештаја су, занимљиво, тамни, чиме је постигнут веома ефектан контраст, а ту је и једна фотеља модерног дизајна која својом тамнозеленом бојом одудара и чини централни део дневног боравка. Када је реч о детаљима, Јаховићева очигледно обожава миришљаве свеће, па их има у различитим облицима и бојама. Пре неколико дана певачица је објавила снимак којим је показала да спратове куће повезује бело степениште с пажљиво планираним осветљењем и стакленим преградама испод гелендера.

- Пре свега морам да нагласим да ми је локација овог стана била пресудна јер је близу свега што ми је у току дана потребно, па могу да одем на више места. За разлику од моје куће, која је била у природи, и за све ми је требало много више времена - рекла је Емина за "Блиц" и открила чиме ју је овај простор опчинио.

 

- Поглед на Босфор који ме изузетно смирује је такође био пресудан у одабиру животног простора. Ја волим минимализам са дозом елеганције. Мешавина мермера и дрвета као и конбиновање старог и новог. Увек имам архитекту која само прати моју линију у којој се добро осећам - каже Емина.

Њена оаза мира уређена је са стилом, а месецима је бирала намештај и декорацију како би све било на свом месту. Ипак, највише времена проводи у пространом дневном боравку који је сав у стаклу.

- Волим дневни боравак који гледа на море - признаје певачица.

Она не крије да је нови дом и по мери њених синова Јамана и Јавуза, којима је желела да пружи комфор и удобност која им је као дечацима потребна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

- Они су дечаци и битно им је да је све практично, тако да се много не мешају када је уређење у питању. Једини проблем нам је њихово играње лоптом којом су много пута сломили неке мени јако важне детаље које више не могу да пронађем, а које сам доносила из различитих делова света. Иначе од малена сам их учила да поштују простор у коме живе, што они лепо практикују. Почеле су да ми сметају сувишне ствари, па сам пуно тога поклонила. Што мање то боље.

Певачица се у дому није играла ни са много боја. Просторијама владају беж и светлосиви тонови, који су разбијени којим златним оквиром или рамом. Пространа кухиња и трпезарија довољно говоре о томе да су гости добродошли у њен животни простор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Када је уређивала дом, певачица каже да је о свему водила рачуна.

- Важно ми је буквално све, али бих рекла да су свеће нешто без чега не могу. Добар сервис за ручавање и чаше за сваку прилику. Удобне и лепе постељине као и осветљење које ми је најважније. Једноставно, све што доноси мир и добру енергију - истиче Емина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".