Викторија и Дејвид Бекам ускоро би могли да се нађу на суду са Шерон Бел, која је познати пар оптужила да јој је украо јајне ћелије, којом је зачета њихова наследница Харпер Севен.

Наиме, како преноси BBC Бекамови су против Шерон Бел подигли тужбу због узнемиравања јер им је слала писма, куцала на врата и чекала њихову ћерку Харпер испред школе после наставе како би разговарала са њом.


Дејвид осећа узнемирено и боји за сигурност своје породице, а посебно због чињенице да је Шерон Бел дошла на њихову адресу и покушала ући у кућу у "лажном уверењу" да је она Бекамова супруга, пишу страни медији.

Шерон је на саслушању рекла како се не осећа кривом, а суђење ће се одржати у јулу ове године.

"Бел живи у лажном уверењу како је у вези с Дејвидом Бекамом, како је он украо њене јајне ћелије и како је Харпер Бекам њено дете. Зато је чекала Харпер испред школе 18. новембра 2021. године", рекла је тужитељка.

"Дејвид Бекам се боји за сигурност своје породице и верује да је њено понашање за циљ имало да уплаши његову породицу. Тврди како не познаје тужену и како она није мајка његовог детета", додала је.

Фото: Профимедиа

 

Судија је рекао како је реч о "бизарној тврдњи да су госпођи Бел украдене јајне ћелије и да је то дете њено дете".

"Човек не мора бити стручњак у биологији да би одмах могао установити како је реч о заблуди", рекао је судија.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".