Према незваничним сазнањима, Први основни суд у Београду је изрекао меру обавезног психијатријског лечења и чувања у здравственој установи Ђ. Т, који је 4. априла бацио камен у правцу водитељке, погодио је у главу и тада јој нанео лаке телесне повреде.

 Изречена мера је првостепена, односно још није правноснажна.

- Човек је ишао за мном, да ситуација буде бизарнија, он је изашао из лифта моје зграде, а први пут га видим, не познајем човека, чак сам му се јавила. Сигурна сам да ту нема никаквог предумишљаја, он је случајно базао горе. Нека комшиница га је видела на петом спрату, није био ни код кога. Изгледао је као бескућник, вукао је нека колица. Изашао је из зграде за мном, дошла сам до кола, и викнуо је, али га нисам добро чула, па сам му рекла: "Не разумем шта ме питаш", а он ми је одговорио: "Је л' ти одврћеш разређивач у згради? Смрди. Идем за тобом, не могу да дишем, гушим се". Одговорила сам му да је то мој парфем, прихватила сам са хумором јер сам видела да није сав свој – рекла је тада Снежана, а затим је додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/snezanadakic/АТА имагес

 

"Кренула сам да откључам ауто и у том моменту се он савио и дограбио камен, можда га је имао са собом. Ударио је у шофершајбну и одбио се мени у главу. Тако је заболело. Ухватила сам се за главу и свуда се сливала крв, а он је псовао и отишао."

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".