-Срећу чине мале ствари, а често их нисмо ни свесни. Такође, склони смо да крупним стварима умањујемо значај да их поричемо и зато смо често незадовољни или анксиозни, чак и када имамо све - то је био мотив познатој Тв ауторки Снежани Дакић да покрене нову емисију која ће се бавити феноменима свакодневног живота као што су усамљеност, срећа, туга, радост, жалост, љубавни односи, односи унутар породице и са пријатељима.

Фото: В. Данилов

 

Са својим гостима откриваће које нам све замке носи одрастање и сазревање, колико се време променило и да ли смо га сустигли.

Да ли добро разумемо своје родитеље и своју децу и да ли разумеју они нас?  Где шкрипи у нашој вези или у постељи? Да ли лажемо сами себе или лажемо само друге?

-Већ дуго желим да поставим тв емисију која ће бити корисна за публику, која ће истовремено бити и поучна и занимљива, која ће давати одговоре на наше свакодневне животне дилеме – каже Снежана и додаје:

Фото: Инстаграм принтскрин/snezanadakic

 

-Пресрећна сам што је  Hype телевизија отворена за овакве теме. Мислим да то недостаје у актуелној телевизијској понуди. Обзиром на то да је ово канал који гледају млади људи, верујем да ће им ове теме бити занимљиве и да ће им помоћи у сазревању, у превазилажењу несигурности и отуђености. Истовремено, њихови родитељи, баке и деке добиће бољи увид у то шта млади данас желе и зашто су такви какви су.  А млади ће, надам се боље разумети своје старије укућане. На тај начинн моћи ће лакше да прихвате једни друге и да живе срећније. – рекла је Дакићева која се на Тв екране враћа после двогодишње паузе.

За то време постала је сертификовани НЛП практичар, завршила је академију за професионални лајф коучинг, а тренутно је на мастер едукацији из неуролингвистицког програмирања.

( Hype)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".