Певач жели да буде фит на концерту који ће одржати 17. јуна на београдском Ташмајдану.

- Ни кап вина нисам попио откад сам почео правилно да се храним! Суздржавам се већ неко време... Слаткиши су ми мањи проблем, јер их не једем. Вероватно сам шећер надокнађивао вином које сам испијао сваког дана - прича фолкер и додаје да му алкохол недостаје само у одређеним ситуацијама.

Фото: АТА имагес

 

- Не фали ми кад сам код куће, али волим да попијем чашу вина после ручка и вечере уз томпус. Навикао сам тако, али без свега се може када те мука натера. С тим што мене нико није натерао. Сам сам одлучио да скинем вишак килограма.

Популарном певачу није било лако ни да смањи количину меса коју је јео, јер обожава телетину и јагњетину.

- Тешко ми је да једем намирнице које не волим. На пример, поврће, рибу... Рођен сам у Пријепољу, а не на мору! Ми смо као клинци јели пастрмку само за славу и током поста. Знам да је риба здрава због омега-3 масних киселина, али нисам њен љубитељ. У Пријепољу ни прасетину нисмо често јели, већ јагњетину и телетину... Откад сам променио исхрану, на менију понекад имам пилетину.

Фото: АТА имагес

 

Он објашњава због чега је у 50. години решио да пробуши кашику.

- Имао сам 100 килограма. Али то није здраво. Зато ћу кад скинем још пет килограма бити задовољан. Морам да смршам због здравља и концерта! Мада, и због лета, јер се треба скинути на плажи. Није баш лепо кад стомак испадне - прича фолкер и додаје да ноћу заобизи кухињу, за разлику од пријатеља и колеге Аце Лукаса.

- Не једем касно, посебно откад сам на режиму исхране Ане Петровић. Не отварам фрижидер ноћу, то ради Лукас. Оћоравио је отварајући фрижидер по мраку!

ШТА ЈЕДЕ АЦО ПЕЈОВИЋ?

Доручак: Житарице са водом

Ручак: Риба и салата од поврћа

Вечера: Потаж од поврћа

ТРИК САВЕТ: Избегавајте да једете после 19 сати

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".