Он није прва особа коју је Јелена уклонила са своје листе пратилаца, с обзиром на то да је после њеног одласка из такмичења прво отпратила колегу Ђорђа Давида, а потом га и блокирала.

Исак је на питање новинара, у каквом је односу са Јеленом прво рекао да са његове стране она уважава огромно поштовање, међутим временом је схватио да сви имају приступ Јелени Карлеуши само он не. Као доказ томе говори  чињеница да је у датом тренутку желео да постави слику са њом, и баш тада је схватио да га је Карлеуша блокирала.

Фото: АТА имагес

 

 

- Јелена Карлеуша је плакала због животне приче Исака Шабановића – рекао је водитељ Стефан Усиљанин, а Шабановић је одговорио и открио нешто ново.

- Не знам да је она плакала због мене, она не може никако да зна моју животну причу. Никада је нисам увредио и рекао лошу реч о Јелени Карлеуши, хвала јој на свему што ми је рекла и саветовала, имам разлог зашто ово причам - рекао је певач у емисији.

Фото: АТА имагес

 

 

Према писању медији, певач слути да се највероватније наљутила на њега због његовог одговара на питање новинара "да ли би пре ишао на ручак са Цецом или Јецом" када је он изабрао Цецу. Шабановић је изјавио да ипак нема представу шта се десило. 

Подсетимо, недавно се у јавности појавила и информација да су Исак и певачица Александра Младеновић у љубавној вези већ неколико месеци, што су и њих двоје потрврдили.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".