Певачица је признала шта је приметила код млађих колегиница.

- Искрено, толико је то узело маха да је стварно више дегутантно, јефтино, непрактично, неотесано, како год окренете. Девојке су се мало рекла бих дозвале памети и да ове нове младе певачице почињу да воде рачуна. Не морате носити не знам колико кратку хаљиницу да бисте били секси - прича Цакана и открива какво јој је мишљење о старлетама које се све више упуштају у свет музике и естраде.

Фото: АТА имагес

 

- Ја певам другу врсту музике, тако да ја нисам баш многима конкуренција, а многи нису мени, тако да ја за себе имам посла. Ја сам лично против тих да се баш по цену живота пева, ако се не зна шта ће се у животу радити, али добро, сви смо некад почињали и немам проблем да дам свакоме подршку.

Како и сама каже, има веома складан брак у ком никада није било љубоморе нити сумње да је неко неверан, па се осврнула и на освежавање брака преварама.

Фото: В. Данилов

 

- Ја стварно не знам како се освежава брак, то баш и није неки начин да се брак освежи. Мени је ненормално да се брак освежава тако да се иде од ћошка до ћошка, освежите га - идите негде без мужа три дана, па се вратите - прича она и додаје да су кризе у браку нормалне:

- Ко нема кризе у браку тај је луд, сви имамо кризе у браку, само се то превазилази са мало стрпљења, флексибилности, мудрости, животног искуства то се све превазиђе. Ја тек планирам да се венчам у цркви - искрена је Цакана која је за сам крај открила који је највећи компромис који је направила.

Фото: В. Данилов

 

- Праштала сам доста, треба бити мудар и треба тог животног искуства, мора се некад нешто прогутати, али дефинитивно мрзим лажове, једном, двапут може, али трећи пут баш неће.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".