On nije prva osoba koju je Jelena uklonila sa svoje liste pratilaca, s obzirom na to da je posle njenog odlaska iz takmičenja prvo otpratila kolegu Đorđa Davida, a potom ga i blokirala.

Isak je na pitanje novinara, u kakvom je odnosu sa Jelenom prvo rekao da sa njegove strane ona uvažava ogromno poštovanje, međutim vremenom je shvatio da svi imaju pristup Jeleni Karleuši samo on ne. Kao dokaz tome govori  činjenica da je u datom trenutku želeo da postavi sliku sa njom, i baš tada je shvatio da ga je Karleuša blokirala.

Foto: ATA images

 

 

- Jelena Karleuša je plakala zbog životne priče Isaka Šabanovića – rekao je voditelj Stefan Usiljanin, a Šabanović je odgovorio i otkrio nešto novo.

- Ne znam da je ona plakala zbog mene, ona ne može nikako da zna moju životnu priču. Nikada je nisam uvredio i rekao lošu reč o Jeleni Karleuši, hvala joj na svemu što mi je rekla i savetovala, imam razlog zašto ovo pričam - rekao je pevač u emisiji.

Foto: ATA images

 

 

Prema pisanju mediji, pevač sluti da se najverovatnije naljutila na njega zbog njegovog odgovara na pitanje novinara "da li bi pre išao na ručak sa Cecom ili Jecom" kada je on izabrao Cecu. Šabanović je izjavio da ipak nema predstavu šta se desilo. 

Podsetimo, nedavno se u javnosti pojavila i informacija da su Isak i pevačica Aleksandra Mladenović u ljubavnoj vezi već nekoliko meseci, što su i njih dvoje potrvrdili.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".