Она је такође реаговала на титулу прве старлете коју су јој недавно доделили.

- Пре свега треба да воли себе и да буде спремна да некада на пола сата или сат запостави и кућне послове и породицу и децу и каже: ''Е, ово је мојих пола сата, немој да ме је неко дирао!'', да се одмори, да затвори очи, сабере мисли, стави неку лепу маску, можда да уради неколико вежбица. Ја нисам неко ко вежба сумануто, али тело памти, то сам некада радила. Свака жена је за себе и ту неки посебан рецепт не постоји - рекла је Сузана.

Фото: В. Данилов

 

Како је многе млађе даме називају старлетом и поистовећују се са њом, Сузана је на то имала да каже само једно:

- Ја сигурно себе не сврставам у старлете и то је стварно смешно. Драго ми је да се та нека млађа генерација позива на мене, али ја сам далеко од старлете, јер ја пре свега имам много школе, имам факултет, много снимљених носача звука, много естрадног и телевизијског искуства, тако да... Ето, да се не би увредиле ја сам се насмејала.

Била је најпознатија "лото дама", о њеном успеху се и дан данас прича, а сада открива како је изгледало када је добила позив за тај посао.

- То је потпуно била једна непознаница, ја нисам знала ни шта треба да радим, борила сам се да будем домаћица тих 5-7 минута колико је трајало извлачење и нико није могао да претпостави да ће то да доживи толику успех, а био је - прича Сузана и открива да је многима била талија, па додаје да ли ју је неко некада частио:

- Него шта него сам била, нико није частио, али нема везе. Ја сам имала могућност да зарадим много новца, зато што волим да радим и ништа ми није било тешко.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".