Pevačica je priznala šta je primetila kod mlađih koleginica.

- Iskreno, toliko je to uzelo maha da je stvarno više degutantno, jeftino, nepraktično, neotesano, kako god okrenete. Devojke su se malo rekla bih dozvale pameti i da ove nove mlade pevačice počinju da vode računa. Ne morate nositi ne znam koliko kratku haljinicu da biste bili seksi - priča Cakana i otkriva kakvo joj je mišljenje o starletama koje se sve više upuštaju u svet muzike i estrade.

Foto: ATA images

 

- Ja pevam drugu vrstu muzike, tako da ja nisam baš mnogima konkurencija, a mnogi nisu meni, tako da ja za sebe imam posla. Ja sam lično protiv tih da se baš po cenu života peva, ako se ne zna šta će se u životu raditi, ali dobro, svi smo nekad počinjali i nemam problem da dam svakome podršku.

Kako i sama kaže, ima veoma skladan brak u kom nikada nije bilo ljubomore niti sumnje da je neko neveran, pa se osvrnula i na osvežavanje braka prevarama.

Foto: V. Danilov

 

- Ja stvarno ne znam kako se osvežava brak, to baš i nije neki način da se brak osveži. Meni je nenormalno da se brak osvežava tako da se ide od ćoška do ćoška, osvežite ga - idite negde bez muža tri dana, pa se vratite - priča ona i dodaje da su krize u braku normalne:

- Ko nema krize u braku taj je lud, svi imamo krize u braku, samo se to prevazilazi sa malo strpljenja, fleksibilnosti, mudrosti, životnog iskustva to se sve prevaziđe. Ja tek planiram da se venčam u crkvi - iskrena je Cakana koja je za sam kraj otkrila koji je najveći kompromis koji je napravila.

Foto: V. Danilov

 

- Praštala sam dosta, treba biti mudar i treba tog životnog iskustva, mora se nekad nešto progutati, ali definitivno mrzim lažove, jednom, dvaput može, ali treći put baš neće.

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".