- Видело се да су варнице севнуле између њих двоје. Лазић је нон-стоп гледао и пријало му је њено друштво. Разговарали су и деловало је да ту има нешто више од познанства. Најбоље они да кажу - поручује извор "Курира", који је био на лицу места.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам у Шабац дошла код моје пријатељице и изашла са друштвом. То вече сам њега и упознала. Чак нисам ни комуницирала са њим. Сад први пут чујем, искрено. Пружио ми је руку представио се и то је све. Нисам ни две речи проговорила са њим. Ја сам њега запратила на Инстаграму, али он мене није. Мада мислим да ја њега пратим одавно. Поштујем га и ценим, никад у животу не бих рекла нешто што није - објаснила је Милица.

Фото: Принстскрин

 

Певач  је оперсао желудац како би скинуо вишак килограма. Он је, како је испричао, уз помоћ посебног режима исхране успео да смрша 109 килограма.

- Ишао сам на операцију желуца пре годину дана и изгубио сам 109 килограма. Могу да једем буквално све што пожелим и што ми падне на памет, али у јако малој количини. Поједем као беба, али једем више пута на дан - рекао је једном приликом Дарко.

(Блиц/Курир.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".