- Ја сам хајдуковац па сам мало субјективан, али сам пре свега предсједник. Стадиони морају бити места забаве и мира. Влада мора да ургира. Кад се Влада одлучи и попије таблету за храброст, онда ће се и Торцида и остали клубови према томе другачије поставити. Стадиони нису места за ремећење мира, ако имаш такву енергију, иди тренирај бокс. Полиција је требало да буде припремљенија. Како су дошли у ситуацију да полицајац пуца ватреним оружјем? Постоје гумени меци - рекао је председник Хрватске. 

Фото: Танјуг/ Фото ХИНА/ Марио Стрмотић/ бг

 

Милановић се осврнуо и на детињство. Каже да је у Загребу седамдесетих било лакше одрастати као навијач Црвене звезде него Хајдука.

- Ја кад сам баш горео за Хајдук, он је био јак клуб из малог града и никад није тражио разлоге свог неуспеха. Никад нису имали тај притисак да су жртве. Играли су, побеђивали. То је велики клуб, не тражиш разлоге изван себе. Пола Загреба су Далматинци и Херцеговци, и ја један од њих. Једини сам у разреду био хајдуковац. То није лако. Било је седамдесетих лакше навијати за Звезду - додао је Милановић.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".