Mnogi koji su poslužali šta je imala da kaže, iskritikovali su je jer se “saoseća i sa ženom koja ga je optužila za nasilje”

Kortni je u svom izlaganju otkrila je da joj je DŽoni Dep spasio život nakon što se predozirala. Dao joj je veštačko disanje, a potom brigom o njenoj ćerki pomogao tokom najmračnijeg perioda života.

Posle svih pozitivnih reči koje je imala da kaže za DŽonija, dodala je da se saoseća i sa Amber, zbog čega su je fanovi iskritikovali.

-Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba Vajper rum u Kaliforniji. Bila sam navučena na heroin. To se dogodilo 1995. godine. Socijalna služba je pomagala mojoj ćerki Fransis da prebrodi taj period. DŽoni joj je povodom toga napisao pismo na četiri stranice i pokušao da je uteši. To je uradio na njen 13. rođendan. On i ja se tada nismo dobro poznavali – ispričala je.

Foto: Profimedia

 

Takođe, dodala je da je slao limuzine po Fransis i njene prijatelje dok su u školu dolazili socijalni radnici.

-Kada je imala 13 godina, rekla mi je da joj je DŽoni spasio život – rekla je pevačica. Lav je pružila podršku i njegovoj bivšoj supruzi, Amber Herd.

-Bila sam najomraženija žena u Americi, odnosno na svetu, i to mnogo pre nego što je TikTok nastao. Razumem kako se Amber oseća. Možete li da zamislite da ste na njenom mestu?.

Kasnije je odgovorila na komentare u kojima su je ljudi kritikovali zbog ovog poteza, a ona je ponovo objasnila da ne želi da zauzima stranu.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".