Александра Николић, Дејан Драгојевић, Далила Драгојевић и Филип Цар стигли су испред палате "Миленија", где их је венчао Стефан Карић. Пре тога су сватови играли и певали са Бором Сантаном, који је ушао да забави такмичаре "Задруге 5". Сватови су заузели своја места испред палате.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Своја места су заузели и младенци, као и њихови кумови.

- Мало пажње молим. Добар дан гледаоцима и препоштеним задругарима, безгрешним родитељима, и цењеним и поштеним матичарима. Данас смо се окупили на месту где коров постоје ружа, где сан постаје јава, где се не зна ко са ким спава. Крунисаћемо две највеће љубави на Балкану. Проживели смо са њима за ових 9 месеци и добро и зло, делили парче хлеба, изговарали најгоре речи. Али лоше ствари се забораве. Све лоше ствари који сте радили, радили сте сами себи. Ишли из проблема у проблем, тражили сте се. Јурили за сродним душама. Цар је нашао Далилу, а Дејан Александру, коме није јасно да појасним. Далила је бивша Дејана Драгојевића, а будућа Цара, који је бивши дечко Александре, која улази у брак са Дејаном, Далилиним бившим мужем. Дошао је и тај дан, 22. мај, када ће везати руке. Прелазимо на свечани део церемоније - започео је матичар Карић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Брак није само обичан папир, већ потврда љубав. Брак не треба схватити неозбиљно. Брак је једна од најозбиљнијих одлука у животу, овај дан славите. Љубав чувајте, негујте и поштујте. Да ли Ви Царе желите да ступите у брак својевољно са Далилом? - питао је Стефан.

- Хм, да - одговорио је Цар.

- Да ли ћете узети Далилино презиме Драгојевић или Мујић? - питао је Карић.

- Да је понуђено Морено, узео бих, али остављам моје Цар - рекао је Филип Цар.

- Да ли Ви, Далила Драгојевић Мујић, пристајете својевољно да уђете у брак са Филипом Царем и тиме се закунете на верност до краја живота? - питао је Стефан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Да - рекла је као из топа Далила.

Кумови Зола и Маријана Зоњић су им предали бурме, а уследио је аплауз.

- Далила, да ли се одричете свих презимена, како бисте постали Царица? - питао је Карић.

- Да, одричем се свих презимена, постајем Царица! - рекла је Далила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".