Лепа Јана Милосављевић била је у жижи интересовања због контроверзне улоге у филму "Афтерпарти", у којем је глумила промотерку популарног сплава, очајнички заљубљену у друга због којег пристаје и на тројку.

 

 

После је заблистала у серији "Жигосани у рекету", а имали смо прилике да је гледамо и у серији новијег издања.

Глумица Јана Милосављевић је играла у "Златним данима" редитеља Марка Сопића и сценариста Гордана Михића и Маријане Чулић Вићентић.

Фото: В. Данилов

 

 


И док ће Јану публика пратити кроз њен нови глумачки задатак, не заборавља се ни њен глумачки деби мале Зоне из 2002. у филму Здравка Шотре (још два пута је сарађивала са Шотром, а нумеру за филм о Зони компоновао је њен стриц Предраг Милосављевић).

Јавности је био веома занимљив податак да је глумица ћерка нашег чувеног певача и музичара Ненада Милосављевића, познатијег као Неша Галија, фронтмена групе "Галија".

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

Заносна Нишлијка родила се 1990. у Нишу, одрасла је на Дорћолу. Игра и у позоришту, а прате је коментари да је израсла у прелепу младу жену.

Јана је и мама једног Јоакима ког је добила са редитељем и сценаристом Филипом Гајићем. Они су доказ да љубав не зна за године. Њих двоје упознали су се на иницијативу Рамба Амадеуса, заљубили су се и добили сина.

Јоаким је Јанино прво, а Филипово четврто дете. Глумац и редитељ из првог брака има ћерку Наталију, а из другог, са Луцијом Шербеџијом, Сергеја и Анастасију.

 

 

Како је испричала, дуго нису могли да одаберу име за сина.

- Имали смо муке, никако нисмо могли да се договоримо. Месец после рођења дете није имало име, свако га је звао како је хтео, није га имало ни кад смо кренули да га пријавимо. Пред вратима општине Звездара одлучили смо се за оно које су Филипова деца изабрала. Мада га и даље зову ко како хоће - рекла је Јана.