- То је била моја идеја још 5. марта. Да кажем уметница је невидљива и да нестанем, међутим, тад нисам имала храбрости, то се претворило у велику медијску пажњу. А сад мислим да заслужујем да себи обезбедим мир. Сад је време да се прича закључа - рекла је Ана, па појаснила, како је проводила дане у Торину.

Фото: Профимедиа

 

- На "Евровизији" имаш једну пробу током дана и увече или за жири или за пренос. Није било страшно, али су се руке прале.- рекла је Констракта. 

Наша представница је свакако постигла невероватан успех. Сада је време да направи избор. 

- У суштини и то кад ја кажем уметница, ту има неког отколона, заправо ја нисам чланица ниједног удружења, ја сам самопрозвана уметница, има у томе и неког сарказма. Не знам шта сам тренутно. Ужелела сам да будем домаћица - рекла је она, па открила да ли је имала очекивања од престижног такмичења.

- Нисам имала очекивања у Торину, ја то себи никада не приређујем. Оно што сам желела и мислила да би било добро да се пласирам у финале, а чини ми се да се овде десило неко мало уједињење не само у Србији, неко код свих наших такозваних и желела сам да уђем у финале, ту бих заокружила причу. Када смо ушили у финале, онда ми је било свеједно.- рекла је за крај Ана. 

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".