- To je bila moja ideja još 5. marta. Da kažem umetnica je nevidljiva i da nestanem, međutim, tad nisam imala hrabrosti, to se pretvorilo u veliku medijsku pažnju. A sad mislim da zaslužujem da sebi obezbedim mir. Sad je vreme da se priča zaključa - rekla je Ana, pa pojasnila, kako je provodila dane u Torinu.

Foto: Profimedia

 

- Na "Evroviziji" imaš jednu probu tokom dana i uveče ili za žiri ili za prenos. Nije bilo strašno, ali su se ruke prale.- rekla je Konstrakta. 

Naša predstavnica je svakako postigla neverovatan uspeh. Sada je vreme da napravi izbor. 

- U suštini i to kad ja kažem umetnica, tu ima nekog otkolona, zapravo ja nisam članica nijednog udruženja, ja sam samoprozvana umetnica, ima u tome i nekog sarkazma. Ne znam šta sam trenutno. Uželela sam da budem domaćica - rekla je ona, pa otkrila da li je imala očekivanja od prestižnog takmičenja.

- Nisam imala očekivanja u Torinu, ja to sebi nikada ne priređujem. Ono što sam želela i mislila da bi bilo dobro da se plasiram u finale, a čini mi se da se ovde desilo neko malo ujedinjenje ne samo u Srbiji, neko kod svih naših takozvanih i želela sam da uđem u finale, tu bih zaokružila priču. Kada smo ušili u finale, onda mi je bilo svejedno.- rekla je za kraj Ana. 

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".