Јуче је српска представница на Евросонгу Констракта имала две пробе, једну пред жиријем из 21 земље која гласа вечерас у другом полуфиналу.

На питање да ли је узбуђена пред вечерашњи наступ, Ана Ђурић кратко одговара: „Горим!“

„Ипак, савладамо се некако кад крене песма. Задовољна сам што је усвојено све што смо предложили и то је максимум који смо могли да извучемо из ових услова“, одговара Констракта.

Фото: Профимедиа

 

Назначила је да јој подршка од публике јој пуно значи.

„Заиста осетите силину тих људи испред вас који вас подржавају. Заправо се боље с тим осећаш“, додаје српска представница.

Ана се захвалила на подршци коју добија из своје државе, али и ван Србије.

„Волела бих да нас вечерас и сва шира дијаспора подржи. Наступ можда јесте неуобичајен за Евросонг, али можда је то и лепота овог нашег представљања“, истакла је Констракта.

Наша делегација је при доласку мислила да неће моћи остварити све што су желели током боравка у Торину, али је Ана Рогљић која је на челу српске делегације рекла да су ипак све постигли. 

Фото: АТА имагес

 

„Синоћ је било све како смо желели. Мислим да смо у односу на прву пробу 2. маја побољшали много наступ. Задовољни смо свиме“, објаснила је Ана Рогљић.

Делегације других држава позитивно реагују на нашу нумеру. 

„Мислим да нема ниједног шефа делегације учесника да ми није пришао и рекао да навија за нас. Ако буде све како се надамо, бићемо не само сигурно у финалу, него и можда у првих пет“, истакла је шефица српске делегације.

Ана Ђурић Констракта је такође на свом Инстаграм профилу позвала фаворите да вечерас гласају за њу. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".