Juče je srpska predstavnica na Evrosongu Konstrakta imala dve probe, jednu pred žirijem iz 21 zemlje koja glasa večeras u drugom polufinalu.

Na pitanje da li je uzbuđena pred večerašnji nastup, Ana Đurić kratko odgovara: „Gorim!“

„Ipak, savladamo se nekako kad krene pesma. Zadovoljna sam što je usvojeno sve što smo predložili i to je maksimum koji smo mogli da izvučemo iz ovih uslova“, odgovara Konstrakta.

Foto: Profimedia

 

Naznačila je da joj podrška od publike joj puno znači.

„Zaista osetite silinu tih ljudi ispred vas koji vas podržavaju. Zapravo se bolje s tim osećaš“, dodaje srpska predstavnica.

Ana se zahvalila na podršci koju dobija iz svoje države, ali i van Srbije.

„Volela bih da nas večeras i sva šira dijaspora podrži. Nastup možda jeste neuobičajen za Evrosong, ali možda je to i lepota ovog našeg predstavljanja“, istakla je Konstrakta.

Naša delegacija je pri dolasku mislila da neće moći ostvariti sve što su želeli tokom boravka u Torinu, ali je Ana Rogljić koja je na čelu srpske delegacije rekla da su ipak sve postigli. 

Foto: ATA images

 

„Sinoć je bilo sve kako smo želeli. Mislim da smo u odnosu na prvu probu 2. maja poboljšali mnogo nastup. Zadovoljni smo svime“, objasnila je Ana Rogljić.

Delegacije drugih država pozitivno reaguju na našu numeru. 

„Mislim da nema nijednog šefa delegacije učesnika da mi nije prišao i rekao da navija za nas. Ako bude sve kako se nadamo, bićemo ne samo sigurno u finalu, nego i možda u prvih pet“, istakla je šefica srpske delegacije.

Ana Đurić Konstrakta je takođe na svom Instagram profilu pozvala favorite da večeras glasaju za nju. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".