- Вики је ушла у огромну лову и то сви причају, али нико је не воли и стално је нападају. Али, Вики се некако зближила са Снешком и убедила је да јој помогне у бизнису са продајом и опремањем некретнина. Шта су се договориле, нико тачно не зна, али се прича да Вики пуца на Снешкине контакте и овде и у Америци где она има имовину и богате пријатеље. Рачуна да ће јој Снешка помоћи да прода неки стан или га опреми, а за то би јој дала проценат, како то већ иде у послу. Снешка само треба да изрекламира њену фирму, то је довољно јер ће њој сви веровати. Жена има велики углед у народу, никад никог није преварила, сви знају да је поштена и да држи реч, а у послу је то главна ствар. Могла је и Марија Шерифовић да помогне Вики, али очито није заинтересована за те комбинације, баш као ни друге колеге из жирија - каже извор за медије и додаје да Вики продаје и станове у Дубаију.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ viki_miljkovic

 

Фото: Архива новости/Игор Маринковић

 

- Па то су најслађе паре. Не мора да путује, пева, не спава ноћима. Вики ради квалитетно и све је легално, црно на бело. Што да не кане нека парица - каже извор за "Свет", а да није гадљива на новац Ђуришићка је и сама признала.

- Ма ко не воли новац? Обожавам новац, али он ме не може учинити срећном. Новац може да ми помогне да урадим нешто што ће да ме усрећи, а сама количина новца да ме усрећи, то није мој случај. Напротив, новац је велико искушење - објаснила је, преноси поменути медиј.

(Блиц) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".