На друштвеним мрежама појавила се њена стара фотографија, а многи нису могли да препознају опуларну певачицу, кој је иначе Цецина кума.

Фото: Јутјуб принтскрин/Музичка Архива

 

Реч је о Вики Миљковић.

- Наше кумство је од малих ногу, није естрадно кумство. Нас две смо се још тада договориле око тога јер су се и наши родитељи дружили. Односно, мој тата и њена мама су студирали заједно педагошку академију у Приштини и тако је све почело - открила је Вики.

- Цеца је почела пре мене да се бави музиком. Она је снимила први албум са 14, а ја са 16 година, а између нас је годину дана разлике. Никад се нисмо свађале, чак ни као клинке. Одувек смо се разумеле, лепо слагале и биле велика подршка једна другој. И данас је тако и мислим да је велико богатство имати таквог пријатеља уз себе. Сада смо и куме, али то заиста значи и то је обострано - закључила је Вики.

Фото: АТА имагес

 

 

Изгледа да за певачицу Виолету Вики Миљковић нема кризе! Док њене колеге покушавају да се опораве од мањка посла и финансијских губитака због короне, чланица жирија у такмичењу "Звезде Гранда" свој бизнис с некретнинама проширила је и на светско тржиште.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".