Иако је певајући популарну музику направила завидну каријеру која ју је прославила и обезбедила јој шоу-бизнис статус као и финансије за приватни бизнис, Миљковићева жели да микрофон окачи о клин, а све то да би се још озбиљније посветила продаји и уређивању ексклузивних станова како у Србији тако и у иностранству.


Извор близак фолк звезди, за домаће медије, каже да је Вики све више окренута приватном бизнису и да жели да се тотално повуче са естраде.

- Виолета је за кратко време направила велики успех бавећи се посредовањем у продаји некретнина и уређивањем ентеријера. Да би могла да води фирму, она се додатно школовала на пољу менаџмента и финансија и ништа није препуштала случају - почиње извор.

- Ситуација с короном која траје пуне две године принудно ју је одвојила од микрофона и наступа, али она је имала чиме да се бави. Када је увидела да јој добро иде, да се посао шири и цвета још више и озбиљније је улазила у целу причу. Упознавала је нове сараднике, потписивала је уговоре, ширила је бизнис па је тако стигла и до Дубаија где има своје представништво - објаснио је извор.

Иако је у неколико наврата од 2016. године најављивала нови албум, Вики Миљковић је објавила тек неколико синглова и само можемо да је гледамо као сталног члана жирија и ментора у „Звездама Гранда“, а извор наводи да је самоиницијативно смањила наступе и није начисто жели ли и када да објави нове песме.

- Вики има готов албум, али да ли ће га и када објавити, то још није решила. Док је ПР тим и сарадници убеђују да објави макар једну песму, она се нећка и око тога. Наступе је свела на минимум, пева само велике клубове и дискотеке и то у трајању до максимално два пуна сата, након чега се повлачи са бине. Менторство и жирирање у Гранду је оставила као своју медијску активност из два разлога. Први је што је везана уговором, а изузетно цени Сашу Поповића, а други због тога што своје кандидате не жели да остави на цедилу - прича добро упућен извор.


Сва ова сазнања, певачица, која иначе годинама медијима не даје телефонске изјаве, потврдила је у једном од влогова своје колегинице Марије Шерифовић када је кратко рекла да јој је посао са некретнинама најважнији, додавши: „Прво приватни бизнис, па све остало“.

Вики Миљковић сарађиваће са Сашом Поповићем, али не на музичком пројекту. Како сазнаје горепоменути портал, зграду коју Поповић зида на Бежанијској коси уређиваће управо фирма Миљковићеве и њеног супруга Ташкета. Они ће бити задужени за ентеријере станова, али и за изглед објеката и паркова око нове зграде.


Шире бизнис и на изградњу

Вики Миљковић и Драган Ташковић Ташке решени су да свој бизнис додатно и прошире. Како су до сада били само посредници, они су одлучили да се опробају и у изградњи стамбених комплекса. Идеја им је да граде нову генерацију паметних зграда које ће бити прилагођене потребама модерног човека, преносе домаћи медији.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".