Каријера је реч која најбоље описује тренутни живот Александре Бурсаћ, мада је питања о љубавном животу не заобилазе.

Она је рекла да јој је доста зезања и с обзиром на године жели породицу.

- Не жалим се ја само кукам јер ми је доста зезања. Имам 33 године и треба да се позабавим стварима као што је породица и да се остварим на том пољу, али полако. Када онај горе каже да сам спремна, то је то - искрена је певачица.

Чак ни притисак од стране најближих не изостаје будући да је и чланови фамилије свакодневно питају како је могуће да је још увек сама.

Фото: АТА имагес

 

- Сви ме питају како је могуће да немам никога, ма мисле људи да мене сви јуре. Тешко је пронаћи некога ко ће да схвати мој посао, ко ће умети да ме испрати и све оно што иде уз мене. Нажалост не знам шта се ту дешава - објаснила је.

Данас се многе жене одлучују да саме одгајају децу и да их рађају без партнера, међутим Алекасандра и даље машта о правој љубави и великој породици.

- Тешко је бити самохрана мајка. Рецимо моја мајка је одгајала сама мене и сестру и знам колико јој је било тешко, а мени би поготово било зато што се бавим овим послом. Сигурно да би ми три пута теже било. Можда би ми моја мајка помогла, али не видим себе саму једноставно - испричала је Александра.

(Гранд Онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".