Наравно, реч је о контроверзној Јовани Јеремић, жени која је муњевито брзином услед небројено лапсуса дошла до врха медијских натписа и пажње, међутим, њен "самопрокламовани" успех и наводни велики "рејтинг" је просто неоснован, што се намеће питање "да ли смо изгубили појам о правим вредностима и квалитетима?"

Фото: АТА имагес

 

 

1. Стафорд и одрон

Ђак генерације, како је за себе рекла перјаница Ивице Дачића, током само једне недеље, није престала да шокира јавност лапсусима. Након што је др Александра Средојевића, протојереја-ставрофора, представила као пса расе стафорд, Јована Јеремић је одар (место где лежи тело покојника до сахране) побркала са одроном.

 

 

2. Пси и деца - која је разлика?

Водитељка је у емисију позвала два госта, како би направила, како каже, паралелу. Један гост је изгубио шеснаестогодишњег сина, а други пса. И то је за госпођу Јеремић нешто што је сасвим логично поредити.

- Ја сам намерно позвала два саговорника из различите перспективе. Господин Саша је изгубио сина од 16 година, а ти си изгубила пса. Негде као уреднику, као некоме ко је уметник суштински у овом послу, у новинарству, ја себе тако доживљавам, било ми је важно да направим паралелу. Као и у књижевности кад пишеш писмени рад, па ти да професорка да пишеш неку тему и ти правиш паралеле на основу књижевних дела које си прочитао. Мени је било важно да направим једно поређење. Он је изгубио сина, а ти си изгубила пса - изговорила је Јована у порграму уживо и запрепастила гледаоце.

3. "Ја ћу да трајем, а Јурића неће бити нигде"

Оснивача "Фондације Јурић" и оца девојчице Тијане Јурић, која је брутално убијена 2014. године, позвала је у своју емисију, али је он одбио да гостује.

- Он је изгубио, не ја. Ја ћу да трајем, а Јурића неће бити нигде - изјавила је чланица Савета за спољну политику, међународне односе и регионалну сарадњу Социјалистичке партије Србије, након очигледно болног одбијања.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/ jovanajeremicmilosevic

 

 

4. Масонски лоби иза Евровизије

Коментаришући недавно завршену 65. Евровизију, Јована је одлучила да са јавношћу подели своје "стручно" мишљење и да суд о наступу такмичарке из Азербејџана.

- Фаворит ми је жена која пева песму "Мата Хари Клеопатра" - Азербејџан. Ја волим све што је муслиманско, што је муслиманског карактера, волим те муслиманске земље, Дубаи, Азербејџан... Имају тај мелос који ме пали. Она завршава свој наступ са Свевидећим оком, а то није случајно. То је масонски знак. Види се да она има дебео лоби који стоји иза ње и који ће лобирати на "Евровизији" - испричала је Јована и додала:

- Ако победи Азербејџан, који се мени свиђа, јасно је да масонски лоби влада Европом и да неки људи из сенке кроје целу причу. Она јасну поруку шаље на крају наступа. Ту је Свевидеће око, што је масонски знак. Као што имају у споту пирамиде, кругови... Чим видиш троугао, пирамиду и Свевидеће око јасно је да су то масонски симболи. Мени се то највише допада. Ако је Азербејџан масонски, Кипар ти је негде тај сатанистички приступ. Јасно је да је њен вођа неко други. Није бело, није анђео него је ђаво - закључила је водитељка.

Фото: АТА имагес

 

 

5. Поносно истакла да је на празник изгубила невиност

Јована је објаснила да су јој се све велике ствари у животу десиле на неки велики православни празник, па је не чуди што се на црвено слово и развела.

- Спонтано се десило да је судија заказала рочиште на први дан Ускршњег поста, али сам те две ствари повезала јер ми се све важно у животу дешава на неки празник. На Свете Враче сам завршила факултет, удала сам се на Ђурђевдан, рођена сам уочи Свете Петке, невиност сам изгубила на Видовдан, а развела сам се на први дан великог поста. Замисли шта ће се десити на Васкрс ове године? - запитала се водитељка и сама дала одговор.

- Другари, држите гаће, Ханибал анте портас. (Ханибал је пред вратима). Будите се. Ваша највећа ноћна мора се враћа. Никад гора. Ноћна мора која не пролази - истакла је Јеремићева, а ми имамо само да додамо: "Држите се, полећемо, јер издања попут ових су тек кренула".

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".