Ona je u jednom intervjuu otkrila da je od tada bilo perioda kada je bila sama, bilo je i vremena kada bi bila u vezama, ali svoje partnere, kao po nepisanom pravilu, ne eksponira.

Sve je iznenadilo kada je potvrdila da je u vezi s menadžerom jednog beogradskog restorana Bogdanom Srejovićem, a ova veza je sve do raskida intrigirala javnost. Mnogi su, međutim, zaboravili prvog mladića koji se Ceci toliko dopao da ga je predstavila svetu kao svog dečka.

Foto: Jutjub printskrin/Vojvodina021

 

 

U pitanju je nekadašnji maneken Vladimir Cvetković Cvele, s kojim je Ceca pre više od decenije bila u šestomesečnoj ljubavi.

Iako je veza bila kratka, oni su za to vreme zajedno izlazili, pojavljivali se na gradskom događajima, boravili u vili Ražnatovića na Kipru, putovali...

NJihova ljubav nije potrajala, pevačica i maneken uvek su lepo i s poštovanjem govorili jedno o drugom.

- Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lepe uspomene na vreme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo - izjavila je Ceca nakon raskida, dok je maneken istakao da "Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće", dok je on avanturista.

Foto: Jutjub printskrin/Vojvodina021

 

 

Cvele, koji danas ima 46 godina, ostavio je iza sebe manekensku karijeru i posvećen je vođenju klinike za transplantaciju kose.

Nakon njegovog i Cecinog raskida, spekulisalo se da je on u vezi s manekenkom Tijanom Stajšić, što je oštro demantovao, a poznato je da je kasnije bio u vezi sa znatno mlađom dizajnerkom Minjom Mihajlović, a potom i s doktorkom Tanjom Radenkov, kako su tvrdili mediji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".