- Урошу Ћертићу, који ниси информисан, ја сам радила на РТС, за разлику од твоје другарице Марије Вељковић, за коју се не зна како је примљена на РТС. За твоју информацију, Јована Јеремић је прошла конкурс од 17.000 људи на РТС, и ушла у десет најбољих ТВ лица где је волонтирала за Београдску хронику и Јутарњи програм. А након тога сам пуштена низ воду када је Тијанић преминуо јер није било места. Ја сам, за разлуку од његове другарице за коју се не зна како је примљена, примљена преко леганог конкурса. Све значи што је рекао, пада у воду - рекла је за Јеремићка.

- Што се тиче мог физичког изгледа, о њему говоре моје насловне стране и рејтинзи. Не бих се превише обазирала на коментаре невидљиве замене на филму и у животу као што је Урош Ћертић - казала је Јована.

Фото: Јутјуб принтскрин/Marija i Kristina- TJD/TV Hepi

 

 

- Што се тиче Марије Вељковић, нека се лично обрачуна са мном кроз медије, а не да ми шаље свог љубавног чувара Уроша Ћертића. Своје личне фрустрације нека изрази директно на мени, она која је свог мужа варала и заменила са једним ријалити играчем. Није ми проблем, навикла сам да станем на црту и много опаснијим мушкарцима који нису џентелмени - закључила је Јеремићева.

Подсетимо, Урош је на Инстаграму написао да је Јеремићка дворска луда, а не правница и водитељка.

- Не постоји трансплантација мозга. Ти никада не би могла да радиш на РТС-у као водитељка. Ради то што радиш и ћути. Вози док траје, не коментариши тако ружно друге жене - написао је каскадер.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".