Дудић се сада присетио свега што је прошао са њом, те истакао да му је највише сметало што је сама Злата у медијима причала како се први пут удала са 14 година.

- Ја сам њу научио шта да ради, средио јој радни стаж, научио је да плаћа редовно, добиће пензију и из Аустрије, ја сам јој све помогао. Нека је жива и здрава, нека има за себе. Мене само мало здравље да служи, није ме срамота да радим било шта, ја сам способан човек. Могу још да свирам и певам, мада је дошла друга музика - причао је Хасан у емисији "Исповести", па додао:

- Ја сам њу научио да буде дама, али она је добар човек. Мало је живот намучио, па је и она у свом сада фазону. Шта јој је требало да прича да се удавала са 14 година? Да ли су се толико мене плашили? Мени никад тамо у селу нико није рекао да је Злата била удата. После свега, што морају унуци да знају шта си ти радила? То ме мало нервира. Човек који ју је одгајио био је Бора. Њена мајка пре тога имала је Жику из Крушевца, а потом и један Матија. Она је чула да јој се отац зове Миле, то је био неки човек који је радио у царини, чувао алат.

Фото: Н.Скендерија

 

 

- Ја сам певао на поселу, Мики је имао две и по године, завршимо концерт и човек приђе Злати и каже да јој је отац. Она ми каже да седнемо у ресторан, а пошао сам другу у болницу да га посетим. Он је хтео са њом контакт, а мени она није личила на њега, рекао сам јој да раде ДНК. Она је свима помогла, добра је душом. Ја сам јој на време рекао да ради тест да зна ко јој је отац - закључује Хасан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".