- Urošu Ćertiću, koji nisi informisan, ja sam radila na RTS, za razliku od tvoje drugarice Marije Veljković, za koju se ne zna kako je primljena na RTS. Za tvoju informaciju, Jovana Jeremić je prošla konkurs od 17.000 ljudi na RTS, i ušla u deset najboljih TV lica gde je volontirala za Beogradsku hroniku i Jutarnji program. A nakon toga sam puštena niz vodu kada je Tijanić preminuo jer nije bilo mesta. Ja sam, za razluku od njegove drugarice za koju se ne zna kako je primljena, primljena preko leganog konkursa. Sve znači što je rekao, pada u vodu - rekla je za Jeremićka.

- Što se tiče mog fizičkog izgleda, o njemu govore moje naslovne strane i rejtinzi. Ne bih se previše obazirala na komentare nevidljive zamene na filmu i u životu kao što je Uroš Ćertić - kazala je Jovana.

Foto: Jutjub printskrin/Marija i Kristina- TJD/TV Hepi

 

 

- Što se tiče Marije Veljković, neka se lično obračuna sa mnom kroz medije, a ne da mi šalje svog ljubavnog čuvara Uroša Ćertića. Svoje lične frustracije neka izrazi direktno na meni, ona koja je svog muža varala i zamenila sa jednim rijaliti igračem. Nije mi problem, navikla sam da stanem na crtu i mnogo opasnijim muškarcima koji nisu džentelmeni - zaključila je Jeremićeva.

Podsetimo, Uroš je na Instagramu napisao da je Jeremićka dvorska luda, a ne pravnica i voditeljka.

- Ne postoji transplantacija mozga. Ti nikada ne bi mogla da radiš na RTS-u kao voditeljka. Radi to što radiš i ćuti. Vozi dok traje, ne komentariši tako ružno druge žene - napisao je kaskader.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".