И док се нагађа и предвиђа каква ће њена позиција бити на престижном такмичењу, Констракта открива како се у њеном дому слави највећи хришћански празник Васкрс. 

- Ускрс и остали празници су углавном резервисани за посету нашим старијима. Тако да смо углавном код баке и деке и то су лепи моменти где смо заједно читаве дане - прича Констракта и открива како се носи за популарношћу: 

- Можда ми најтеже пада медијска изложеност на коју нисам навикла и за коју сматрам да можда није потребна у тој количини.

Уметница је била принуђена да евровизјску журку откаже са образложењем да уметница није довољно прала руке, те је сада открила каквог је заправо здравља и да ли је спремна за Торино. 

- Осећам се добро, за прање руку је била шала и надам се да је схваћена као таква. У принципу било је практичније да се одложи пут у Мадрид не бих ли се ја опоравила добро и имала добру позицију из које крећем даље у Торино, што је у овом тренутку најважније.

После "Песме за Евровизију”, у породици Ђурић више ништа није исто, а уметница сада открива како њен најближи носе са обавезама и од одусуством од куће? 

- Моја породица је навикла да сам углавном ту, тако је да је и за њих ово нова ситуација, али просто радимо као тим. Тако да је свако преузео део обавеза на себе.

Много се спекулисало да Сара Јо и Констракта после финалне вечери поменутог фестивала нису у добрим односима, а уметница ипак каже да певачицу никада није гледала као противницу.

- Под један никада не бих рекла да је Сара Јо моја противница. Нисмо ми противници. Просто на такмичењу су се такмичиле песме и мислим да је сасвим здраво да смо једни другима подршка и заувек ћу то мислити.

Фото: АТА имагес

 

 

 

Иако кладионице предвиђају Србију у топ 5, Ана ипак каже да јој је најпре циљ да уђе у финале, а тек онда настаје борба. 

- Нисам чула баш за тако високу позицију у топ 5. Ја бих за сада волела и то је први циљ да се уђе у финале. А када уђемо у финале биће много лакше - испричала је Констракта за "Блиц". 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".