Према писању медија, репер је почео да прави кућне журке и окупља друштво на којима је редован гост његова бивша супруга - певачица Ана Николић!

Поред дозвољене шетње у трајању од сат времена на одређеној удаљености од стана и у строго одређено време, реперу је дозвољено и да иде у свој студио који се води као његово радно место. Раста заиста озбиљно ради на новим песмама, али у том истом студију прави и журке и окупља друштво. Да све буде забавније, сада је и са бившом женом Аном Николић у сјајним односима, па и она свраћа.

Фото: Н. Скендерија

 

- Током кућног затвора, Раста нема ограничење посета и њему може да дође у госте ко и кад жели и да остане без ограничења, али он не воли да прави журке у стану, па то сад ради у студију. Иначе, Раста је баш дисциплинован, изгледа да се навикао на ред у затвору. Сад је ухватио неки ритам, свако јутро вежба, здраво се храни, онда оде у студио и ту кад ради, ради, а онда се и опусти. Ма буде хаос у студију, боље него на сплаву. Недавно му је дошла ћеркица за викенд, а кад је Ана свратила да преузме Тару, засела је код Расте у студију. Верујте ми, њему је супер, не пада му ништа тешко - каже извор.

(Свет)