Prema pisanju medija, reper je počeo da pravi kućne žurke i okuplja društvo na kojima je redovan gost njegova bivša supruga - pevačica Ana Nikolić!

Pored dozvoljene šetnje u trajanju od sat vremena na određenoj udaljenosti od stana i u strogo određeno vreme, reperu je dozvoljeno i da ide u svoj studio koji se vodi kao njegovo radno mesto. Rasta zaista ozbiljno radi na novim pesmama, ali u tom istom studiju pravi i žurke i okuplja društvo. Da sve bude zabavnije, sada je i sa bivšom ženom Anom Nikolić u sjajnim odnosima, pa i ona svraća.

Foto: N. Skenderija

 

- Tokom kućnog zatvora, Rasta nema ograničenje poseta i njemu može da dođe u goste ko i kad želi i da ostane bez ograničenja, ali on ne voli da pravi žurke u stanu, pa to sad radi u studiju. Inače, Rasta je baš disciplinovan, izgleda da se navikao na red u zatvoru. Sad je uhvatio neki ritam, svako jutro vežba, zdravo se hrani, onda ode u studio i tu kad radi, radi, a onda se i opusti. Ma bude haos u studiju, bolje nego na splavu. Nedavno mu je došla ćerkica za vikend, a kad je Ana svratila da preuzme Taru, zasela je kod Raste u studiju. Verujte mi, njemu je super, ne pada mu ništa teško - kaže izvor.

(Svet)