- Јутрос сам схватио да се такмичим овде и да ћу да се борим да будем што боље пласиран. Од сад размишљам о томе - рекао је Зола.

- Шта се синоћ догодило - питало је Дрво.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Десило се то да смо после твог задатка отишли на журку, једва сам је натерао. На журци је хтела да се пољубимо у уста и покушавала је више пута на силу да ме пољуби. Рекао сам јој да се опусти и да нисмо деца. Не идемо у средњу школу, причали смо о неким стварима озбиљно. Ја нисам хтео, она је покушала пар пута, па ми је рекла да је возим у изолацију. Најлакше је да се пољубимо, имамо се*с, да нам буде топ, али шта смо урадили ако ћемо за пет дана да се гањамо овде и гађамо штиклама и камењем. Сели смо код прозора, па смо ушли у неку расправу. Каже вози ме до Бебице. Ја кренем да је возим. Ушли смо у пушионицу, тражио сам од Невене цигару, намерно, јер је она била у тоалету. Вратила се, села и ја је питам хоћемо ли ићи у изолацију, да легнемо, загрлимо се и причамо. Ми кренули у изолацију, а са десне стране лежи Бебица покривен до врата. Она је села поред њега, кренула да га мази нешто. Мало га интимније кренула мазити, рекао сам јој слободно. Ја устанем ту, одем у пушионицу, рачунајући да ће они да се испричају. Враћам се, видим њих двоје отишли, ја се погубио. Ја у изолацију, видим душека нема више који је био поред - рекао је Зола.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

Какав ти проблем имаш са њиховом везом, ако нећеш да будеш са Миљаном - питало је Дрво.

- Не знам, није ми личило на везу кад ме је дирала по интимним деловима. Ја сам јој јасно ставио до знања да не желим да уђем после два дана са њом у везу док не видим промене, па сам се шокирао. Па сам се шокирао кад сам је видео у неком стању у изолацији. Немам никакав проблем, добио сам мотив и инспирацију да будем што више пласиран - причао је Зола.