- Jutros sam shvatio da se takmičim ovde i da ću da se borim da budem što bolje plasiran. Od sad razmišljam o tome - rekao je Zola.

- Šta se sinoć dogodilo - pitalo je Drvo.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

- Desilo se to da smo posle tvog zadatka otišli na žurku, jedva sam je naterao. Na žurci je htela da se poljubimo u usta i pokušavala je više puta na silu da me poljubi. Rekao sam joj da se opusti i da nismo deca. Ne idemo u srednju školu, pričali smo o nekim stvarima ozbiljno. Ja nisam hteo, ona je pokušala par puta, pa mi je rekla da je vozim u izolaciju. Najlakše je da se poljubimo, imamo se*s, da nam bude top, ali šta smo uradili ako ćemo za pet dana da se ganjamo ovde i gađamo štiklama i kamenjem. Seli smo kod prozora, pa smo ušli u neku raspravu. Kaže vozi me do Bebice. Ja krenem da je vozim. Ušli smo u pušionicu, tražio sam od Nevene cigaru, namerno, jer je ona bila u toaletu. Vratila se, sela i ja je pitam hoćemo li ići u izolaciju, da legnemo, zagrlimo se i pričamo. Mi krenuli u izolaciju, a sa desne strane leži Bebica pokriven do vrata. Ona je sela pored njega, krenula da ga mazi nešto. Malo ga intimnije krenula maziti, rekao sam joj slobodno. Ja ustanem tu, odem u pušionicu, računajući da će oni da se ispričaju. Vraćam se, vidim njih dvoje otišli, ja se pogubio. Ja u izolaciju, vidim dušeka nema više koji je bio pored - rekao je Zola.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

Kakav ti problem imaš sa njihovom vezom, ako nećeš da budeš sa Miljanom - pitalo je Drvo.

- Ne znam, nije mi ličilo na vezu kad me je dirala po intimnim delovima. Ja sam joj jasno stavio do znanja da ne želim da uđem posle dva dana sa njom u vezu dok ne vidim promene, pa sam se šokirao. Pa sam se šokirao kad sam je video u nekom stanju u izolaciji. Nemam nikakav problem, dobio sam motiv i inspiraciju da budem što više plasiran - pričao je Zola.