Оно што је за многе тешко и захтевно, у Невенином случају показало се као врло природно и лагано. На улогу мајке, неспавање, купање, пресвлачење, даноноћне бриге, уопштено одговорност привикла се брже него што је очекивала, а открила нам је и да неким чудом сада има више енергије него иначе. 

Фото: Катарина Михајловић

 

 

- Јако сам се добро снашла, као млађа сам шетала децу по комшилуку, играла сам се са њима, али тек сад кад сам добила своје дете схватила сам колика је то заправо љубав. Цео живот ти се промени, лежеш и будиш се пун енергије иако ниси спавао. Ништа ми није тешко, уживам у сваком дану. Тек кад доживиш тако нешто знаш колико је вредно - каже певачица па додаје:

Фото: Катарина Михајловић

 

 

- Истина, имам помоћ својих родитеља, супругове маме и сестре, сви су заиста ту, међутим не дозвољавам превише да се други мешају. Као мала сам доста времена проводила са баком и деком, сигурно ће и Анка, али сад док је баш мала највише воли да је уз маму и ја волим да сам уз њу. Уосталом мени није потребно много да је причувају, само док сам на проби. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".