Ono što je za mnoge teško i zahtevno, u Neveninom slučaju pokazalo se kao vrlo prirodno i lagano. Na ulogu majke, nespavanje, kupanje, presvlačenje, danonoćne brige, uopšteno odgovornost privikla se brže nego što je očekivala, a otkrila nam je i da nekim čudom sada ima više energije nego inače. 

Foto: Katarina Mihajlović

 

 

- Jako sam se dobro snašla, kao mlađa sam šetala decu po komšiluku, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno - kaže pevačica pa dodaje:

Foto: Katarina Mihajlović

 

 

- Istina, imam pomoć svojih roditelja, suprugove mame i sestre, svi su zaista tu, međutim ne dozvoljavam previše da se drugi mešaju. Kao mala sam dosta vremena provodila sa bakom i dekom, sigurno će i Anka, ali sad dok je baš mala najviše voli da je uz mamu i ja volim da sam uz nju. Uostalom meni nije potrebno mnogo da je pričuvaju, samo dok sam na probi. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".