Славу је стигла глумећи у филмовима “Тако се калио челик“, “Ми нисмо анђели“, "Хајде да се волимо", "Октоберфест", "Шпијун на штиклама", "Сулуде године", а многи је се сећају и по улози Цигановићеве ћерке у "Бољем животу".

- Жене су се у времену Југославије доживљавале на тај начин, само као секс симболи. Мене су ставили на листу топ 10 сексепилних жена на филму у Југославији. Међутим, нисам тога била свесна - рекла је Тања у једном интервјуу.

Фото: Jutjub принтскрин/RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal

 

 

Пујинова се деведесетих повукла са сцене и домаће јавности, а онда је напустила Србију. Ново животно поглавље започела је у Италији. Татјана се удала за политичара Ђулијана Червинија. Она се са саветником прес-кабинета председника Италије венчала најпре на Балију, а други пут су брачне завете разменили у Риму 2013. године.

 

Једном приликом је открила и како су се упознали:

- Ђулио и ја смо се упознали преко заједничких пријатеља с почетка деведесетих година, отприлике баш у оно време када су у нашој земљи започињали разни немили догађаји. Неко време смо се дружили, водила сам га на бројне београдске журке, на многима сам га чак и заборављала, да бих нешто касније отишла с њим у Италију. Живела сам тамо неколико месеци и поново се вратила у Београд. Рекла сам му: „Ђулио, све је сјајно, али ја просто не могу овде да се уклопим.“ Потом сам доживела разна разочарања у људе око себе, у све оно што се тих година дешавало. Распад бивше Југославије, а самим тим и удаљавање од драгих људи доживела сам шокантно. Врло брзо сам донела одлуку, спаковала ствари и отишла. Тада сам имала двадесет и четири године - испричала је глумица у једном интервјуу.

Фото: Јутјуб принтскрин/РТС Програм за дијаспору - Званични канал

 

 

Татјана је за "ТВ магазин" отворено причала о томе због чега није желела да се оствари као мајка и о слободи да живи животом који жели.

- Зато што немам разлога да било шта кријем. Водим нормалан живот, леп, за који сматрам да би требало да га испричам. Волим да живим и будем слободна жена, због те слободе нисам имала деце. Као мушкарци што то могу, не разумем зашто то не би могла ја.

Глумица је имала шта да каже и на тему усвајања:

- Мој супруг и ја никада о томе нисмо разговарали. Последњих година доста наших пријатеља је усвојило децу, те смо увидели колики је то проблем око папира. Има доста асоцијација чији сам члан и где помажем деци с аутизмом. Тако да ми је то што помажем надоместило тај недостатак.

Татјана је једном приликом за “ТВ магазин“ проговорила о напуштању глуме.

Фото: Танјуг/ Сава Радовановић

 

 

- Политичка ситуација у земљи ми се није допала. Задњи филм који сам радила био је у Сарајеву, после тога се говоркало да ће бити рата. Нико није знао шта је то значило, али је после тога стварно избила лоша ситуација. Тенкови су изашли на улице, а ја сам трчала у позориште код Бранка Коцкице да играм представу. То је за мене тада био крај јер ми је било поражавајуће да то доживим у 21. веку. Онда сам спаковала кофере и отишла у Италију - рекла је Татјана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".