Марина Кољубајева је рођена 1950. године, а преминула је 2004. године. Студирала је на београдској Академији за позориште, филм и телевизију у класи Миленка Маричића, пише "Yугопапир" , а публици је привукла пажњу у остварењима "Вага за тачно мерење", "Шта се згоди кад се љубав роди", "Вишња на Ташмајдану" , док је своју каријеру почела деценију раније пре него што се прославила, у ТВ серији за децу "Невен" . Многи су јој предвиђају сјајну каријеру, будући да је са 23 године, док је била студент, добијала улоге у позоришту, те је играла и неколико комада у "Атељеу 212" . Њена лепота је заиста била невероватна, а многи мушкарци су је желели само за себе.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Божовић и Кољубајева током свог брака, добили су сина Драшка, који је касније, 2005. године подарио глумцу унуку Анђелију, која га је учинила неизмерно срећним.

О браку глумца и глумице јавности није познато много тога, а након Маринине смрти, Божовић је поново стао пред олтар 2012. године, са супругом Снежаном.

Једном приликом, пре више од 10 година, Петар Божовић је говорио о својој првој супрузи као и о разлозима за њихов растанак.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Она је, нажалост, умрла пре три године. Била је глумица и каријеру је отпочела у серији Невен која се недавно репризирала, а пошто је била трудна, у другом делу заменила ју је Неда Арнерић. Била је много лепа, путена, Рускиња Марина Кољубајева. Различито смо гледали на породицу, она је побацила наше друго дете уз моје противљење. Сматрао сам да брак и не постоји ако нема деце јер у том случају можемо цео живот и да се забављамо - рекао је својевремено глумац за "Сторy" .

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".