Како извор за "Ало" наводи, Ђурићева је пре неколико дана направила општи хаос у заједничком стану у којем живи с Николом, када је добила информацију да је њен муж у тајној вези с другом девојком.

- Тамара је те ноћи изашла с другарицама да се проведе, али јој је порука са непознатог броја покварила расположење. Јављено јој је да се њен Никола љуби с конобарицом једног познатог кафића и да је вара већ неко време. Мало је рећи да је потпуно изгубила разум. Позвала је друга који је менаџер тог локала, али је није смирило то што јој је он рекао да Никола није ту. Остала је у проводу тек толико да испоштује пријатеље, и после сат времена се бесно упутила у њихов заједнички дом - прича извор, и наводи да је Тамара у стану затекла свог мужа како спава, али је ни то није спречило да насрне на њега. 

 

Фото: ATA Images

 

 

- Уместо да је смири што је Никола у кревету, она га је пробудила драњем и псовкама. У сузама му је говорила да ће се развести од њега и да ју је осрамотио за цео живот. Њему није било јасно о чему се ради и једва је, онако бунован, успео да је смири. Бацала је и ломила све што јој је пало под руку, а будући да је беба била код њених родитеља, ништа није могло да је заустави. Да се сукоб не би завршио кобно, Никола јој је рекао да ће заједно погледати снимке са надзорних камера, како би видела да је све време био у стану - каже извор, уз тврдњу да ни снимци са камера у згради нису смирили старлету.

- Никола је сатима враћао снимке на којима се јасно види време када улази и излази из зграде и да је те ноћи био код куће два сата пре него што јој је стигла порука да је у локалу у којем се љуби с конобарицом. Уместо извињења, Тамара је наставила да се свађа, и планира да прати сваки његов корак, иако је она та која је погрешила овог пута. Због свега тога им је однос озбиљно пољуљан и једва комуницирају преко дана. Будући да је и Никола екстремно љубоморан када год јој је неко приђе или пошаље поруку, питање је како уопште опстају ових неколико година - закључује извор за поменути медиј.

Фото: ATA Images

 

 

Ђурићева је међу првима дошла на концерт Аце Лукаса, и то ни мање ни више него без гаћица. Она се појавила у златној хаљини с дубоким изрезом и привукла пажњу присутних како бујним деколтеом, тако и недостатком доњег веша.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".